Wie zijn wij?

Wij zijn een voltigeclub in Arendonk (Ravels) met een lange geschiedenis. Voordat wij in Arendonk gevestigd waren, was onze club gelocaliseerd in Geel. 

Onze lesgevers zijn Linda Robben en Kelly Maertens. Dit moeder en dochter koppel is begonnen toen Kelly en haar zus nog veel jonger waren. Na enkele jaren vanuit de kantine toe te kijken, besloot Linda om een voltigepaard te kopen en dit te longeren. Enkele jaren daarna nam ze ook de trainingen voor haar rekening. Na enkele cursussen en vele jaren ervaring is Linda nu een gediplomeerd voltigelesgeefster. 

Kelly is terug bij de club gekomen na de verhuis naar Arendonk. Zij geeft les vanuit haar ervaring als voltigeur. 

Onze longeurs zijn Linda Robben, Dirk Borgmans en Jantina Bruurs. Met clubpaard Abel (Abe) en eigenaarspaarden Hermes en Cupido, zorgen zij ervoor dat onze voltigeurs hun hobby kunnen uitvoeren. 

In 2018 hebben we voor het eerst deelgenomen aan een internationale wedstrijd onder de naam Voltigeclub Arendonk. Intussen zijn Saar Borgmans en Lotte Van Der Vight voor onze club internationaal aan het werk geweest. Ze behaalden mooie resultaten in de Children klasse.