top of page

Wie zijn wij?

Wij zijn een (wedstrijdgerichte) voltigeclub in Arendonk met een lange geschiedenis. Voordat wij in Arendonk gevestigd waren, was onze club gelocaliseerd in Geel. 

Onze lesgevers zijn Linda Robben en Kelly Maertens. Dit moeder en dochter koppel is begonnen toen Kelly en haar zus nog veel jonger waren. Na enkele jaren vanuit de kantine toe te kijken, besloot Linda om een voltigepaard te kopen en dit te longeren. Enkele jaren daarna nam ze ook de trainingen voor haar rekening. Na enkele cursussen en vele jaren ervaring is Linda nu een gediplomeerd voltigelesgeefster. 

Kelly is terug bij de club gekomen na de verhuis naar Arendonk. Zij geeft les vanuit haar ervaring als voltigeur. 

Onze longeurs zijn Maaike Geypen, Kelly Janssens en Jantina Bruurs. Met eigenaarspaarden zorgen zij ervoor dat onze voltigeurs hun hobby kunnen uitvoeren. 

IOnze club heeft ook een lange geschiedenis op het internationale toneel, Zowel in team als individueel behaalden onze voltigeurs mooie resultaten. Voor aankomend seizoen hebben Elise Claes, Lobke Weyts en Esther Joosen zich geplaatst voor internationale wedstrijden te mogen starten. Hopelijk laat corona toe om internationale wedstrijden bij te wonen.

bottom of page